28. január 2015 / Novinka

LIMO BAR získal Ocenenie za inovácie pre rok 2012

Značka LIMO BAR získala prestížnu cenu za inovácie v kategórii domácich výrobníkov sódy pre rok 2012. Toto ocenenie je dôkazom, že naša dôrazná orientácia na vývoj a inovácie má zmysel a prináša našim zákazníkom trvalé hodnoty.

Značka LIMO BAR, tak ako píšeme v sekcii „O značke“, vstúpila na trh s tým, že chce meniť a posúvať dopredu nielen výrobníky sódy, ale celý obor. Táto snaha a obrovské prostriedky investované do vývoja sa teraz postupne zúročujú. Za najlepšie ocenenie našej práce považujeme vaše e-maily a pochvaly smerované na adresu našich výrobníkov, príslušenstva aj sirupov.

Oceňujeme akúkoľvek spätnú väzbu a s radosťou vám oznamujeme, že značka LIMO BAR získala v USA prestížnu cenu za inovačný prínos v kategórii domácich výrobníkov sódy pre rok 2012. Túto cenu nám udelili americkí obchodníci, ktorí mali za úlohu zhodnotiť práve kategóriu domácich výrobníkov sódy z hľadiska inovácií a vybrať ten najlepší produkt. Sme hrdí na to, že vybrali práve značku LIMO BAR.

Aby sme sa mohli neustále zlepšovať, je pre nás nesmierne dôležitá spätná väzba od vás, našich klientov. Zaregistrujte sa preto prosím do LIMO KLUBU a buďte s nami v neustálom kontakte. Povedzte nám, čo sa vám páči, čo vám v našom portfóliu chýba, ale aj to, k čomu máte výhrady. Spojte sa s ostatnými milovníkmi kvalitných domácich limonád a vstúpte naplno do sveta, kde domáca limonáda výborne chutí, nestojí veľa a neškodí vášmu zdraviu.